Arbeta tillsammans med oss

VÄLKOMMEN TILL INFORMATIONSMÖTE TISDAGEN DEN 6/2 KL 19:15

Till dig som är legitimerad psykoterapeut! Vill du komma och arbeta med oss? Söker du en miljö där du kan utvecklas i din identitet som psykoterapeut och en stabil plats där du kan pröva nya tankar och idéer tillsammans med andra?

Vi bjuder in till ett informationsmöte för dig som är nybliven psykoterapeut eller som har jobbat ett tag för att få inblick i hur det är att arbeta som medlem hos oss på GPI. Du får gärna vara utbildad handledare.

Göteborgs Psykoterapi Institut bildades 1974. Vi har nu i snart 50 år fortsatt utveckla vår teori och praktik utifrån psykoanalytisk erfarenhet i ständig utveckling. Vår verksamhet vilar idag på tre delar; kliniskt arbete, handledning samt undervisning. Tyngdpunkten är det kliniska arbetet.
Om du har handledarutbildning kan du få uppdrag att handleda inom många olika verksamheter.

Vi bedriver grundutbildning för blivande psykoterapeuter, handledarutbildning, traumautbildning, adoptionsutbildning m.m.

Det finns nu möjlighet att söka in som medlem och arbeta med oss. Vi är idag 20 deltids- och heltidsanställda psykoterapeuter. Kom och prata vidare med oss på vårt informationsmöte, som kommer att hållas på;

Plats : GPI, Karl Johansgatan 12, Göteborg
När: Tisdagen den 6 februari kl. 19.15 – 20.30

Du möter: Elise Lyngsö, Styrelseordförande och Marie Svaleklint-Serenban, Klinikdirektor

Välkommen att anmäla ditt deltagande till adm@gpsi.se senast 31 januari-2024.

Hälsar medlemmarna på GPI